Om LejLokalt

100% gratis udlejningsportal

Hvad er LejLokalt?

LejLokalt.dk er en 100% gratis udlejningsportal, hvilket betyder at det er 100% gratis for udlejere at oprette deres egne lejemål og det er 100% gratis for boligsøgende at kontakte alle udlejerne. Der er ingen skjulte gebyrer, for vi tjener ikke penge på hverken boligsøgende eller udlejere, men istedet igennem annoncering. 

Det betyder, at du på LejLokalt.dk kan finde ledige lejligheder, huse og erhvervslejemål i hele Nordjylland, men primært i Hals, Vester Hassing, Gandrup og Aalborg.

LejLokalt er lavet og administreres af Frederik Jørgensen fra IT firmaet Bliv Digital Nu ApS, som hjælper små og .nystartede med design og administration af hjemmesider og webshops i hele Danmark. 

For udlejere

Er du udlejer af et eller flere lejemål og er du klar til at få dem udlejet, så opret dig som udlejer her, opret dine lejemål – både de ledige og de som er udlejet- og så er du igang.

Hver gang nogen udfylder kontaktformularen på dit lejemål, sender vi en mail til dig og herfra kan du tage dialogen med de interesserede boligsøgende.

For boligsøgende

Leder du efter bolig og er du træt af af skulle betale, for at måtte kontakte div. udlejere, så kan vi hjælpe. På LejLokalt.dk kan du kontakte alle udlejere gratis og starte en dialog, som forhåbenligt leder til din næste bolig. 

Har vi ikke den lejlighed eller det hus, som matcher det du søger eller der hvor du ønsker at bo, så tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på siden og få besked og nye lejemål.

Hvordan vi tjener penge?

LejLokalt.dk tjener penge igennem annoncering, såsom Sparekassen Vendsyssel, som annoncere igennem et banner på siden.

Vi ønsker ikke at tage penge fra udlejere eller boligsøgende, men istedet lave brugbar annoncering for lokale erhvervsdrivende og den vej opretholde portalen.

Hvorfor vi findes?

Ideen kom sig, da jeg selv kiggede på lejlighed og synes det virkede mærkeligt, at jeg som boligsøgende skulle betale for at kontakte div. udlejere.

For at lave et alternativ, så udnyttede jeg mit kendskab til hjemmeside og mit netværk omkring Hals, til at lave LejLokalt og gøre det gratis at bruge.

Brug for en hjemmeside?

LejLokalt.dk er skabt af Bliv Digital Nu, så mangler du en IT partner i dit lille firma eller bare lidt hjælp af og til, så kontakt Bliv Digital Nu og få støtte og sparring, når du har brug for det.

Din besked er sendt

Skulle dette lejemål ikke ende med at blive dit, så få besked, når vi tilføjer nye.

Blev medlem af klubben og få besked ved nye lejemål.