Om Hals by

Hals er en dejlig by ud til vandet, som byder tusindvis af turister velkommen hver sommer. Byen har omkring 2.500 indbyggere – med en forventning om at være 3.000 om 10 år – og er den landsby i Aalborg Kommune med flest solskinstimer.  Hals har en stor del af lejeboliger, primært lejligheder, men også en del huse, som passer godt til den nystartede børnefamilie. Foreningslivet er på sit højeste, med mange forskellige muligheder og som hurtigt gør jer til ”nogle af de lokale”. Hals har gode børnevenlige strande, dejlig natur og et kæmpe loppemarked hver onsdag hele sommeren i gennem, samt et råvaremarked på torvet. Der er fine muligheder for at fiske og Hals har hele 2 jollehavne samt et yderst spændende område med fiskerskure på havnen. 

Overblik over Hals by

Folkeskole

Hals Skole går fra 0 – 9 klasse. 

Apotek og læge

Hals har eget lægehus og apotek.

Dagpleje

Hals byder på 7 dagplejere, fordelt over hele byen.

Børnehave

Hals har to børnehaver, en ved Hals Skole og en i udkanten af Hals, ved Hals Golf Klub.

Vuggestue

Hals har ikke en vuggestue, men børnehaven ved Hals Skole, har en stue for børn mellem 0 – 3 år.

Sport

Hals har et rigt foreningsliv og du kan dyrke de fleste typer sport. For mere information besøge fx. HFS eller læse mere på Hals.dk

Natur

Naturlivet er hele vejen rundt om byen, du kan både nyde vandet ved havnen og ved koldkærstrand, mens der inden for kort afstand er store skovområder. 

Restaurant

Hals har to pizzaerier, tre restauranter og to cafér, hvilket giver besøgende og lokale muligheder for at vælge og få lige det man har lyst til. Prisniveauet er fornuftig og ikke noget, som sprænger budgettet.

Dagligvare

Hals har tre dagligvare butikker: SuperBrugsen, Aldi og Meny. Aldi ligger ved hovedvejen overfor den lokale kiosk, SuperBrugsen ligger i midten af byen og Meny ved Hals havn.

Din besked er sendt

Skulle dette lejemål ikke ende med at blive dit, så få besked, når vi tilføjer nye.

Blev medlem af klubben og få besked ved nye lejemål.